Tempish VIBER 110 Inline Skates Zwart/Wit

189,95

De Tempish Viber 110 is een combinatie van een fitness en aggressive skate. Zo is de Viber 110 voorzien van een harde freestyle schoen, maar ook van wielen met een diameter van 110mm. Deze wielen zorgen voor hoge snelheden. Het is ook mogelijk om kleinere wielen in het chassis te monteren. De aanbevolen minimum maat is 90mm. Het korte chassis zorgt voor een gemakkelijke wendbaarheid.

Deze skate is voorzien van een goede ventilatie. Zowel de tong als de voering hebben ventilatiegaten. Onder de voering in het hielgedeelte bevindt zich een schokabsorberend silent block van TPR-materiaal, dat trillingen en schokken perfect absorbeert, vrij dik, zacht en comfortabel is.

De vetergaten hebben sterke metalen ringen. Dit ter bescherming van de veters en een betere snoering. De Viber 110 heeft gewaxte veters met een breedte van 10mm.

Ter hoogte van de achillespees is de voering verlaagd en gevormd tot een V-vorm, wat de wendbaarheid en mobiliteit vergroot en daardoor het uitvoeren van freestyle tricks en moves vergemakkelijkt.

De skate is voorzien van reflecterende elementen.

Wissen
Deze website maakt gebruik van cookies om het online winkelen mogelijk te maken en het gebruiksgemak te verbeteren. Daarvoor worden algemene bezoekersstatistieken bijgehouden, maar u wordt niet persoonlijk gevolgd. Door op onze website te blijven gaat u hiermee akkoord.