Retourneren en geld terug

U heeft het recht uw bestelling in onze webshop tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Retourneren kan gratis in de winkel of het pakket kan tegen betaling verstuurd worden naar onze winkel via PostNL. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de winkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

U ontvangt het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding. Terugbetaling vindt plaats via dezelfde betaalmethode als waarmee u de bestelling hebt betaald. Van Benthem Sport behoudt wel het recht om met terugbetalen te wachten tot het artikel bij ons retour is gekomen. Daarnaast behoudt Van Benthem Sport het recht om wanneer het product beschadigd retour komt, hiervoor kosten in rekening te brengen.

Vergeet niet om je retourformulier in te vullen en mee te sturen in het pakket, daarmee kunnen we je retour namelijk zo snel mogelijk afhandelen.

Download het herroepingsformulier

 

Let op: Het herroepingsrecht is niet van toepassing op producten die specifiek op maat voor u zijn gemaakt. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling  definitief.”

 

Je kunt je bestelling terugsturen naar:

Van Benthem Sport
Asselsestraat 126
7311ES Apeldoorn

T 06 – 5149 3820
E info@vanbenthemsport.nl

KvK 08063317

 

VERLOREN OF GESTOLEN PAKKETTEN

Van Benthem Sport is niet verantwoordelijk voor verloren of gestolen pakketten waarvan bevestigd werd dat ze op het opgegeven adres zijn afgeleverd.