CADOMOTUS MI1 NSX KLAPSCHAATS

399,00

Beschrijving

Het NSX-III schaatsonderstel is de 3e generatie aluminium klapschaatsen met een NSX profiel en de opvolger van de Marchese Silver Saya.

Het aluminium onderstel stuurt net zo fijngevoelig als een stalen onderstel, vanwege het door de ontwerpers van Cádomotus uitgevonden NSX profiel in de buis. Er zit daardoor toenemende flexibiliteit midden onder je voet. Sturen doe je daardoor vloeiend.

Met deze klapschaats is de eerste stap naar écht schaatsen gezet.

 

Nero schoen. De schoen maakt gebruik van superlicht maar duurzaam synthetisch materiaal voor de buitenkant. De binnenkant van de schoen is gemaakt met een sueda microfiber lederen voering en wordt geleverd met een warmte-vormbare hybride-composiet carbon schaal, evenals een half-harde vormbare tong.

Het belangrijkste kenmerk van deze nieuwe schoen, dat hem een voorsprong geeft op de anderen, is de extra draaiknopsluiting, vergelijkbaar met Boa. Deze extra draaiknop sluiting bevindt zich bovenop de veters van de schoen en biedt de mogelijkheid om de strakheid aan te passen terwijl je over het ijs glijdt. Dat je schaatsschoenen goed strak zitteen is zeer cruciaal voor het efficiënt blijven tijdens je training op de hoogste snelheden, maar je wilt misschien niet dat ze zo strak voor de hele training, zoals tijdens de warming-ups of endurance blokken.

Wederom zijn wij het eerste merk dat een disc lock systeem toevoegt aan schaatsschoenen. En de meeste schaatsers zouden blij zijn er een te hebben die perfect op hen kan worden afgesteld. Je kunt niet fout gaan met de nieuwe Cádomotus Long Track schaatsschoenen.

Een andere verbetering die opvalt aan deze nieuwe schoen is de 3M beschermende print op het bovenwerk. Deze reflecterende strepen beschermen de schoen tegen het schuren door het ijs tijdens het schaatsen in de bochten.

De Mi1 is zonder twijfel een van de beter vervormbare schoenen.

Deze website maakt gebruik van cookies om het online winkelen mogelijk te maken en het gebruiksgemak te verbeteren. Daarvoor worden algemene bezoekersstatistieken bijgehouden, maar u wordt niet persoonlijk gevolgd. Door op onze website te blijven gaat u hiermee akkoord.