ROOKIE ONE KIDS SKATE 4 X 100 / 3 X 110

319,00

Beschrijving van de Cadomotus Rookie One Inline Skate voor kinderen 4×100 | 3×110

De Rookie One van Cado Motus is een fijne skeeler voor de jonge fanatiekeling die nog in de groei is. De schoen bestrijkt namelijk 3 maten.

 

De schoen is stevig, wat voor veel stabiliteit zorgt. De stevigheid zit daarentegen niet de bewegingsruimte in de weg. Met de Rookie One kun je goed diep zitten en werken aan je techniek.

De Rookie One is opgebouwd met glasfibervezel en vervormbaar over de belangrijkste delen van de voet voor de beste pasvorm. Zo voorkom je ook nare drukplekken in de schoen.

 

Het Neo Transformer 2-in-1 frame is het frame wat standaard bij de Rookie One wordt meegeleverd. Met dit frame kun je wisselen tussen 4 x 100mm wieltjes en 3 x 110mm wieltjes.

De Argon wielen hebben een hardheid van 85A waardoor ze ideaal zijn voor ieder wegdek.

Maat 36 is uitgevoerd met 4 x 90mm wiel, de andere maten met 4 x 100mm wiel

 

De Cado Motus Rookie One biedt ook de mogelijkheid om andere sportzooltjes erin te plaatsen van Cado Motus, de Resizer. Met deze zooltjes kun je ook makkelijk de maat van de schoen veranderen.

Deze website maakt gebruik van cookies om het online winkelen mogelijk te maken en het gebruiksgemak te verbeteren. Daarvoor worden algemene bezoekersstatistieken bijgehouden, maar u wordt niet persoonlijk gevolgd. Door op onze website te blijven gaat u hiermee akkoord.