SALOMON PRO COMBI PILOT-ALROUND

385,00

De Salomon Pro Combi Pilot schaatsschoenen zijn het instap model en maakt de schoen zeer geschikt voor de beginnende schaatser of langlaufer.
De schoenen hebben een Cuff met een strap voor een goede stabiliteit maar waarbij u wel een goede schaatshouding kan aannemen. Met het snelle vetersyteem kan u de schoenen makkelijk aantrekken en wordt de druk van de veters gelijkmatig verdeeld over de voet. Over de veters zit een flap met een diagonale rits zodat uw voeten warm blijven en er geen wind en water in de schoen kan komen. Op de hak van de schoen zit een strap voor een optimale pasvorm van de hak in de schoen. De Salomon Pro Combi Pilot schoenen zijn geschikt voor gebruik in combinatie met een Salomon SNS binding.

De Free-Skate MPS ijzers zijn zeer geschikt voor schaatsers die af en toe op de kunstijsbaan willen schaatsen maar ook op natuurijs willen rijden.

Maten voorradig
40- 402/3- 411/3-42-/3-442/3-451/3-46-48.
Wacht niet tot natuurijs.
SET Prijs Van € 420,00 voor € 385,00 ( MET ALROUND ONDERSTEL )
Neem een halve maat groter als je schoenmaat.
Schoenen ook los verkrijgbaar  € 195,00
kleurstelling kan iets afwijken

Deze website maakt gebruik van cookies om het online winkelen mogelijk te maken en het gebruiksgemak te verbeteren. Daarvoor worden algemene bezoekersstatistieken bijgehouden, maar u wordt niet persoonlijk gevolgd. Door op onze website te blijven gaat u hiermee akkoord.