Viking Nagano Sprint PM nikkel

595,00

ONDERSTEL NAGANO SPRINT PM NIKKEL

Deze Nagano Sprint 1.1 PM messen hebben een hardheid van 66 HRC (Rockwell C) en bevatten specifieke legeringsbestanddelen die ervoor zorgen dat het staal een lager wrijvingscoëfficiënt heeft (circa 25% lager) dan bij het Viking special staal ijzer. Hierdoor blijft het ijzer nog langer scherp en slijt het minder snel. Ook is de glijweerstand daardoor lager, en dus zal een schaats van PM staal beter door het ijs glijden met minder weerstand en dus minder energie verlies.

Het Nagano Sprint PM ijzer heeft een hoogte van 12mm t.o.v. 7mm van de niet sprint buizen. De buis is daarnaast vernikkeld. Naast dat dit er geweldig uitziet levert dit ten opzichte van de standaard nagano sprint PM buis (zwarte buis) een iets stijver geheel, al zal in de praktijk alleen een getrainde rijder dit verschil opmerken.

Deze website maakt gebruik van cookies om het online winkelen mogelijk te maken en het gebruiksgemak te verbeteren. Daarvoor worden algemene bezoekersstatistieken bijgehouden, maar u wordt niet persoonlijk gevolgd. Door op onze website te blijven gaat u hiermee akkoord.