VIKING SILVER ( II ) SCHAATSSCHOEN

469,00

Deze high performance schaatsschoen is dankzij thermo-fitting volledig te vormen naar jouw voet, voor maximaal comfort en aansluiting. Deze aansluitende pasvorm met daarbij de verhoogde thermoplastische enkelpockets zorgen voor optimale steun en sturing. Ideaal voor comfortabel én technisch schaatsen.

Deze op een S/M leest gemaakte schaatsschoenen worden volledig met de hand gemaakt, zijn voorzien van een natuurlederen opbouw en lichte carbon kuip en zijn verkrijgbaar voor de adviesprijs van €395,-

Viking staat wereldwijd bekend om haar comfortabele pasvorm, anatomisch gevormde schoenleesten en precies de juiste hoeveelheid Torsie in de schaatsschoenen. Ontwikkeld voor én met schaats kampioenen en gemaakt met de kennis en kunde van een team van specialisten. Maatwerk sinds 1948.

Eigenschappen:

Thermoplastische contrefort
Zachte thermofoam enkelpockets  
Lichte carbon-glasvezel kuip
Universele maar competitieve pasvorm
Geintergreerde veterkap van PU/Lycra
kangoeroe leren buitenpand en Kalfs leren voering

Deze website maakt gebruik van cookies om het online winkelen mogelijk te maken en het gebruiksgemak te verbeteren. Daarvoor worden algemene bezoekersstatistieken bijgehouden, maar u wordt niet persoonlijk gevolgd. Door op onze website te blijven gaat u hiermee akkoord.