ZANDSTRA nordic race 4163

599,00

Schoen
Deze Cross Country schoen is door Zandstra specifiek ontworpen vanuit het oogpunt van schaatsen. Door de speciaal ontworpen cuff, een extra stijve zool en een anatomische binnenzool, geeft dit extra stabiliteit en comfort tijdens het schaatsen.
Verder heeft de schoen een laag gewicht, zorgt de Free Heel Counter voor optimale steun en pasvorm van de hiel en zijn de kunststof gedeeltes versterkt met glasvezel. Tenslotte is de beschermende buitenkant lichtgewicht, elastisch, ademend en waterdicht en voorkomt het 45 graden vetersysteem rotatie van de voet in de schoen.

Schaats
De Zandstra Nordic Race 4163 wordt geleverd met het Nordic onderstel. Deze schaats bestaat uit een aluminium frame, wat deze erg licht van gewicht maakt. De binding is traploos verstelbaar. De unieke bevestiging van de binding op de schaats is gepatenteerd (Patent: 1031965). De Rottefella skate binding heeft een extra stijve flex, speciaal ontwikkeld voor het schaatsen. De torsiestijfheid in combinatie met het hoogwaardige RVS staal (60Rc) maken deze schaats ideaal voor lange tochten op het ijs, zelfs de Elfstedentocht! Geschikt voor zowel natuur- als kunstijs.

Maten 38 t/m 47

Profiel Delta fit All

Kwaliteit Roest vrij staal 60Rc

Ronding 27 meter

Geslepen en klaar voor gebruik

 

Deze website maakt gebruik van cookies om het online winkelen mogelijk te maken en het gebruiksgemak te verbeteren. Daarvoor worden algemene bezoekersstatistieken bijgehouden, maar u wordt niet persoonlijk gevolgd. Door op onze website te blijven gaat u hiermee akkoord.